Administratie

Welkom op de website van administatiekantoor Wubs.

Administratiekantoor Wubs richt zich op het verwerken van financiële administraties voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Voor de meeste ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf is het bijhouden van een financiële administratie een tijdrovende klus. Hetgeen waar u zich zeker niet dagelijks mee bezig wilt houden.

Administratiekantoor Wubs kan deze administratieve last van u overnemen.
Afhankelijk van de omzet van uw onderneming is het mogelijk om uw financiële administratie per maand, kwartaal of zelfs per jaar aan te leveren. Echter raden wij u aan om de aanlevering van uw administratie parallel met de aangifte omzetbelasting te laten lopen.

Doorgaans zult u elk kwartaal aangifte omzetbelasting moeten doen. Hierop gelden twee uitzonderingen:

  • Betaalt u per kwartaal meer dan € 15.000 btw? Dan doet u per maand aangifte.
  • Betaalt u per jaar minder dan € 1.883 btw? Dan doet u per jaar aangifte.


De kwartaal aangifte omzetbelasting en de maand aangifte omzetbelasting moeten beiden uiterlijk ingediend worden op de laatste dag van de maand die volgt op het kwartaal of de maand waarover u aangifte doet. Doet u per jaar aangifte? Dan doet u aangifte vóór 1 april van het eerstvolgende jaar.

Indien u geïnteresseerd bent wat het uitbesteden van uw financiële administratie kost, dan kunt u via deze site een op maat gemaakte offerte aanvragen. Wij zullen trachten uw aanvraag binnen een termijn van 1 week af te handelen. Op de website vindt u richtlijnen om zelf alvast een inschatting te kunnen maken van de kosten. Zie hiervoor 'Tarieven'.